Specijalni program za kralježnicu

SPECIJALNI TRETMAN ZA BALANSIRANJE KRALJEŽNICE

80% ljudi ima neki problem s kralježnicom poput skolioze, hernije diska, vrtoglavice, bolova u vratu, ramenima, lumbalnom dijelu kralježnice ili šumova u ušima.

Ako ne održavamo mišiće leđa, vrata, ramenog pojasa kao i vrlo važne trbušne mišiće, kralježnica njihovim slabljenjem gubi svoje fiziološke zakrivljenosti i poprima patološke, kao što su izravnanje vratne i lumbalne lordoze, pojačane prsne kifoze i slično.

Spojem novih znanja i drevnih tehnika kreirali smo jedinstveni tretman za kralježnicu. Kombinira opću revitalizaciju organizma s ciljanim aktivnostima izmjene energije i otklanjanja blokada određenih dijelova tijela i bolova vezanih za kralježnicu.

Posebnim tehnikama masaže tretiraju se točke i meridijani duž kralježnice kojima se ubrzano regeneriraju organi i obnavlja energija. Poboljšanjem statusa kralježnice ubrzava se nesmetani protok energije prema svim organima i osigurava duboka prokrvljenost živčanog sustava i bolje funkcioniranje svih organa. To rezultira tjelesnom ravnotežom, čime se poboljšava opće zdravlje i nestanak bolova u kralježnici.

              

Kombinacijom tretiranja kralježnice i limfne drenaže glave postiže se nevjerojatan efekt na opće stanje organizma. Ručna limfna drenaža je terapija kojom se točno određenim pokretima tretira dio po dio glave i vrata kako bi se limfa potisnula i uklonila kroz vene do bubrega. Limfna drenaža ubrzava dotok hranjivih tvari u tkiva zbog čega koža dobiva jači tonus i postaje elastičnija i mlađa.

Poboljšanjem cirkulacije krvi, limfe i energije cijelo tijelo se prirodno i cjelovito regenerira. Tretman je potpuno siguran, prirodan i učinkovit.

 

Tretman se preporuča kod osoba koje imaju problema sa slijedećim:

Bolovi u leđima

Ukočenost vrata i ramena

Trnci u rukama ili nogama

Šumovi u ušima

Glavobolja ili vrtoglavica

Uklještenje živaca

Skolioza

Reumatizam

Artritis

Nakon upale mjehura ili bubrega

Nakon bronhitisa

 

Cijena: 330,00 kn

                                                                                                                                    

 Što su rekli o programu:

  

Jasna Novković (51 godina)                                                                                                                                                                          

Već dugo se nisam osjećala tako zadovoljno i sretno kao nakon terapije kralježnice. Terapeut je toliko temeljit i predan radu da mi je punih sat vremena proletjelo.
Nakon doživljenog novog iskustva više me ne zanima klasična masaža s uljima. Terapija kralježnice je preporuka svakome. Meni je došla ideja za rođendanski poklon dragoj osobi.
Oduševljena sam.