Detoksikacija organizma

 

Detoksikacija ili čišćenje organizma pomaže našem tijelu vratiti prirodnu ravnotežu.

Naš organizam je opterećen probavljanjem teške i nezdrave hrane, mora eliminirati pesticide, onečišćenja i toksične tvari a stres, prebrzi ritam života i  nedostatak kretanja, oslabljuju ga.

Osjećaj umora i pospanosti, depresija, prerano starenje i različite druge bolesti posljedica su stila života kojeg živimo.

Eliminacijom toksina iz tijela rješavamo se:

 

  • glavobolja
  • alergija
  • problema sa kožom
  • depresije
  • mlitavosti
  • loše probave
  • zatvora
  • preranog starenja

 

coffee-plant-climate-changeJedan od najvažnijih organa u našem tijelu je jetra. Ona obavlja preko 500 vitalnih funkcija i jedan je od najvećih pročišćivača.  Iz tog je razloga čišćenje jetre i crijeva nužno za održavanje zdravlja cijelog organizma.

 

Najstarija metoda čišćenja crijeva je klistir. Za ispiranje crijeva koristi kava, koja u isto vrijeme čisti jetru.

 

Kava koja se koristi u svrhu detoksikacije jetre organskog je uzgoja i specijalno je pripremljena. Sastojci u kavi, poput kofeina, theophyllina i theobromina stimuliraju širenje i opuštanje glatkih mišića te na taj način  uzrokuju sirenja krvnih žila iIi žučnog kanala. Tvari u kavi stimuliraju proizvodnju enzima koji pomaže jetri u detoksikaciji. Kava i njezini enzimi (palmitati) pomažu jetri u otpuštanju otrova, stimulirajući proizvodnju žuči.

 

Kava je pripravak koji je nezaobilazan u sustavnoj detoksikaciji.

 

U terapiji doktora Gersona, terapija kavom koristi se kod pacijenata oboljelih od raka.

 

Uz prirodne sokove, čajeve, hranu bogatu vitaminima i enzimima te i do 5 puta dnevno ispiranje crijeva kavom,  postiže se da tijelo i njegovi sustavi ojačaju i organizmu se vraća prirodna sposobnost borbe protiv bolesti.

 

Za sve informacije o nabavi posebne vrste organske kave, pripremljene i samljevene specijalno za tu vrstu terapije (koristi se u Gerson terapiji) mozete se obratiti na:

 

Broj telefona : 095 3900771
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

DETOKSIKACIJA U 3 DANA 

 

Vratimo sjaj u naše lice... vitalnost i energiju u naše tijelo... sreću u naš život. 
Ljepota započinje čišćenjem organizma iznutra... na fizičkoj, energetskoj i mentalnoj razini...

 

Tretman uključuje:

  

Čišćenje specijalnom kavom 

Kava koja se koristi u svrhu detoksikacije jetre organskog je uzgoja i specijalno je mljevena. Sastojci u kavi, poput kofeina, theophyllina i theobromina stimuliraju širenje i opuštanje glatkih mišića te na taj način pogoduju širenju krvnih žila i žučnog kanala. Tvari u kavi stimuliraju proizvodnju enzima koji pomaže jetri u detoksikaciji. Kava i njezini enzimi pomažu jetri u otpuštanju otrova, stimulirajući proizvodnju žuči. Kava je pripravak koji je nazaobilazan u detoksikaciji. 

  

Energetski tretmani i CD Relaksacija za detoksikaciju 

Za život nam je potrebna energija. Energija koju primamo svaki dan dostatna je samo za naše kretanje i pomaže nam da preživljavamo, dovoljno da dišemo, ali ne dovoljno da rješavamo probleme ili da dobijemo kvalitetan život. Kako koristiti prirodnu energiju za detoksikaciju? Trebate naučiti tu specijalnu poziciju za primanje prirodne  energije i energija će kao tuš isprati svu staru energiju iz našeg tijela i izbalansirati naše emocije i naš um. 

  

Vježbe za detoksikaciju

Specijalne vježbe kojima potičemo otpuštanje stare negativne energije i primanje nove svježe energije. Iz dana u dan naše tijelo postaje fleksibilno, osjećamo se puni energije, vitalniji i mlađi. Kako je proljeće doba kada sve raste, i pozitivno i negativno... upravo je sada vrijeme za prevenciju.  

 

Informacije i predbilježbe: 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

LIFEEDUKACIJA
ZAGREB, Bukovačka 25
00385  95/ 39 00 771

RADNO VRIJEME:  od ponedjeljka do petka   09:00  -  19:00 h