Svjedočanstva

ŠTO SU REKLI O PROGRAMU

 

Jasna Novković (51 godina)
Već dugo se nisam osjećala tako zadovoljno i sretno kao nakon terapije kralježnice. Terapeut je toliko temeljit i predan radu da mi je punih sat vremena proletjelo.
Nakon doživljenog novog iskustva više me ne zanima klasična masaža s uljima. Terapija kralježnice je preporuka svakome. Meni je došla ideja za rođendanski poklon dragoj osobi.
Oduševljena sam.
______________________________________________________________________________________________________________________

Anđela Pavić - Mišura (majka 6-godišnjeg Tonija)

Toni od rođenja (2007.) ima hidronefrozu na desnom bubregu koji zbog toga sporije raste od lijevog i ima manje parenhima (tkiva). Na terapiju je krenuo u ožujku ove godine i nakon mjesec dana išao na pregled kod hefrologa. Nalaz je bio najbolji do sada, bubreg se povećao, a pijelon smanjio na samo 5 mm nikad nije bio manji od 11 mm)

IMG 1IMG 2IMG 3

__________________________________________________________________________________________________________________________

Darko Š. (otac 18-godišnjeg Antuna)

Nakon što smo s našim sinom 15 godina posjećivali psihijatre, krajem 2012. godine završili smo kod pulmologa s dijagnozom raka pluća. Antun je jedva ostao živ i njegov život postao je patnja za njega i nas. Slučajno smo saznali za program EDUKACIJE JE PREVENCIJA i moram priznati da sam u početku imao velike sumnje. No moj sin je nakon prvog tretmana rekao: tata, to je to! Spavao je cijelu noć bez tableta, što već godinama nije. Prve rezultate primijetili smo vrlo brzo i na njegovom licu. Nestale su bubuljice, lice se pročistilo. Nakon 7 dana posjetili smo psihijatricu koja je i sama bila iznenađena promjenama. Antun se proljepšao i umirio. Rezultati nalaza pluća nakon 14 dana tretmana bili su za nas izneneđujuće dobri. Kašalj je potpuno nestao.

Najveće rezultate vidimo kod promjene njegovog ponašanja. Za razliku od svih psihijatara koje je posjećivao godinama i koji nikada nisu s njim uspjeli uspostaviti tako dobar odnos da on sam želi dolaziti. Naš sin požuruje nas da ne želi zakasniti na tretman. Rekao bih da se ovdje radi o reprogramiranju njegovih loših navika i stavova i utiskivanju dobrih poruka ispravnog načina razmišljanja.

Radi se o razvoju Antuna kao cjelovite osobe.

Promjene vidim i na sebi i svojoj supruzi. Mirniji smo i sretniji. Naš se odnos promijenio.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Davorka D. (31 godina, magistra farmacije)

"Nema nemogućih snova, samo je ograničeno naše shvaćanje što je moguće."

Ja sam potvrda da je ova izreka točna jer već nakon tjedan dana terapije spavala sam bez pomoći tableta za spavanje. Pila sam i do 5 tableta dnevno, što za bolove, što hormonskih. Nakon dva tjedna terapije ne pijem niti jednu tabletu. Nakon 17 dana terapije moji nalazi štitnjače skoro su u granicama normale što je najbolji rezultat u posljednje tri godine.

Po struci sam magistra farmacije i mogu iskreno reći da više ne vjerujem u tablete jer od nijedne nisam nikad ozdravila.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Ivana (36 godina)

Sa depresijom se borim 6 godina.

Jedan u nizu groznih simptoma tog poremećaja je i nesanica koja me zamalo dovela do višemjesečnog bolovanja i najveće doze lijeka.

Svih tih godina na internetu sam pretraživala sve i svašta ne bi li iznašla rješenje kako cijeli život ne ovisiti o lijekovima koji su samo štake kroz borbu s tom nemilom bolešću. Nakontoliko vremena došla sam i do stranice life.edukacija.org. Čitajući svjedočanstva ljudi kojima je Gdja. Biserka pomogla svojim načinom rada nisam dvojila trebam li joj se obratiti. Nakon dva tjrdna tretmana svakodnevnom 30-minutnom relaksacijom ujutro i navečer uz CD za spavanje počela sam spavati nakon skoro dva mjeseca "umjetnog spavanja" uz pomoć lijeka. Danas nakon mjesec dana terapije i drugi simpotomi su se povukli u potpunosti. Tek sad vidim kako je jednostavno slijedeći upute biti na prirodan način uravnotežen, što dugoročno dovodi do BITI ZDRAV!

Zapravo, koliko je teško biti bolestan toliko je lako naučiti biti zdrav!

_________________________________________________________________________________________________________________________

 Gordana M. (26 godina)

Prije svega bih Vam se htjela zahvaliti na predivnome predavanju i potpuno novoj percepciji o načinu života. Najviše mi se sviđalo iskustvo relaksacije. Nakon relaksacije osjećala sam se ispranom iznutra, mirnom i sretnom. Shvatila sam da je to potrebno radi ravnoteže naših emocija. Povrće i voće preporučam svima, a za klistiranje sam istraživala i vidjela da su to već radili i stari Egipćani. Tih dana bilo mi je puno lakše biti pozitivnom i sretnom. Tople preporuke svima.

P.S. Svakako bih željela nastaviti slušati Vaša predavanja kada ih ponovno budete organizirali.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Ksenija Rezo, dipl. ing. građevinarstva

2012. godine dijagnosticiran mi je rak dojke. U vrlo kratkom roku izvršene su dvije operacije. Vjerujem da se bolest neće vratiti. Bolest me potakla da počnem istraživati kako se liječiti bez lijekova.

Slučajno sam upoznala program EDUKACIJE JE PREVENCIJA i gđu Bibu i moja edukacije je počela.

Prvo sam išla svakodnevno na tretmane, a zatim na intenzivni program u Rijeci. Program je trajao 7 dana. Cijeli dan sam provela u vježbanju, edukaciji, relaksaciji i zdravoj prehrani.

24 sata posvetila sam radu na sebi. Fizička aktivnost i zelena hrana bili su pravo zadovoljstvo. Najjači utisak ostavila je spoznaja da loše misli, strah i ljutnja, troše moju energiju i pokreću bolest u organizmu.

Dobila sam i osnovna znanja o povezanosti pojedinih organa i emocija.

Gđa Biba me diskretno upozorava na loše navike , tj. stare poruke koje moram promijeniti. Nekad je bila dovoljna samo jedna riječ da izađe cijeli paket loših poruka iz mene (plakala sam ko kišna godina).

Riječ karcinom nisam mogla izgovoriti bez suza.

Teške misli, kopanje po prošlosti i zabrinutost za budućnost bili su moj život. To su sve destruktivne navike koje trebam izbaciti i svakodnevno radim na tome.

Učim se puniti energijom, tj. postići balans.

Shvatila sam da je moć energije velika, osim zdravlja povećat će se i moja kreativna energija.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Annamaria P. (51 godina) 

Hvala u moje ime i mojih 25 prijateljica, poznanica i kolegica. Jedna od nas snimila je Vaše predavanje i nas desetak susrelo se već slijedeći dan da čujemo još jednom. Moje iskustvo nakon Vašeg predavanja bilo je da sam tu noć zaspala sretna i moj san bio je dubok. Probudila sam se nakon dugo vremena naspavana.

Odlučila sam da od sada više vremena posvetim sebi i da više radim na zdravlju i za zdravlje. Zapamtila sam rečenicu da u što utrošiš vrijeme i energiju iz tog područja dobiješ rezultat. Ja sam do sada puno čitala, ali nisam radila. Ovo me predavanje potaklo na odluku da počnem i raditi. Za neke stvari uopće ne treba novca, za neke vrlo malo, a za neke ću prerasporediti potrošnju novaca.

Svakako ću obogatiti svoju prehranu sa više svježeg, zelenog, zatim uvesti klistiranje i relaksacije. Prema našem dogovoru vidimo se tijekom lipnja ovdje u Viškovu.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Martina N. (30 godina)

Život je u svojoj biti jednostavan, no nama se u današnje vrijeme čini kompliciran. To je zbog toga što su nam medijski pritisci i sva ta tehnološka čuda i medicine promijenile urođeni obrazac razmišljanja tako da nas velika većina živi misleći da sve mora biti tako kako je i neznamo kako ni kuda dalje. Iako nam se često čini da bi trebali nešto poduzeti za svoje zdravlje i općenito za depresivno ponašanje šta ćemo nego u ljekarnu po vitaminske dodatke, antidepresive i eventualno priručnik za samoopomoć.

Ovo predavanje promijenilo je moje dosadašnje ponašanje što se tiče mog negativnog razmišljanja i općenitog stava prema hrani i prehrani.
Na predavanju nećete moći kupiti nikakve čudotvorne tablete koje će poboljšati Vaše zdravlje niti će Vam prodavati knjige za samopomoć no dobit ćete nešto još puno bolje - dobit ćete INFORMACIJE i to ne bilo kakve nego KORISNE I ISPRAVNE INFORMACIJE o tome kako uvođenjem malih promjena u svakodnevne životne navike i rutine postepeno možete postati pozitivnija i zdravija osoba. Na predavanju ćete dobiti informacije, a isključivo o svakoj osobi ovisi kako će te informacije iskoristiti i da li će ih okrenuti u svoju korist.
Ja osobno sam nakon predavanja surfala netom i tražila pojmove koje sam čula na predavanju i malo po malo jedan pojam me vodio do drugog i nakon nekoliko tjedana uvođenja malih promjena kao što su šalica do dvije pravog biljnog čaja dnevno, odlazaka u krevet prije 23 sata, barem jedan obrok voća dnevno smiksanog u blenderu, himalajska sol umjesto obične (sve su to male stvari za koje Vam nije potrebno puno novca) i primjetit ćete razliku - barem ja jesam.
Predavanje će Vas npr. naučiti i da uz osnove pravilnog disanja i opuštanja možete uvelike poboljšati raspoloženje a da nemorate postati majstor joge, da možete napraviti puno za bolju probavu već uvođenjem biljnih čajeva i više povrća u svoju prehranu a da ne morate postati "zadrti" vegetarijanac ili makrobiotičar da bi ste vidjeli poboljšanje.
Moto predavanje je : "Sretan čovjek - nikad bolestan čovjek" i nakon informacija koje dobijete na predavanju to će Vam postati puno razumljivije, a o Vašem načinu korištenja informacija koje dobijete na predavanju ovisi da li ćete i Vi postati sretniji čovjek.
Nekoliko mjeseci nakon predavanja ja malim ali sigurnim koracima napredujem prema tom cilju :)....

Napomena: Toplo preporučam da odvojite sat do dva vremena da biste dobili informacije no ako očekujete instant rješenje postojećih problema onda ovo predavanje i nije baš za Vas.

________________________________________________________________________________________________________________________ 

Zdenko F. (91 godina) 

Imao sam probleme s vrtoglavicama i kad sam dobio letak, pomislio sam da ako pomaže kod raka, mora i za moje probleme. Nakon 17 dana moje su vrtoglavice nestale, osjećam radost života, imam više snage i brži sam.

________________________________________________________________________________________________________________________ 

Marija M. (70 godina)

Ovo znanje i mogućnosti dali su mi poleta i motivacije za dug i zdrav život. Bila sam suočena s tom opakom bolesti, obijedila je i veselim se svakom danu života. Ovakvim tretmanima trebale bi prisustvovati mlade žene, da nikada ne trebaju proći kroz to što sam ja i mnoge žene prolazile. Neko to zovu alternativa, ali ja mislim da je to prirodno znanje kako biti zdrav.

________________________________________________________________________________________________________________________

Ankica Burger, dipl. inž.

Problem zbog kojeg sam potražila pomoć je kronična nesanica. od svoje 15.-e godine (sada imam 59) praktički ne spavam bez neke od "tabletica" za spavanje. Uz takvo "spavanje" završila sam fakultet i odradila svoj radni vijek.U mirovini sam 2 godine i ne mogu reći da mi je život nešto posebno stresan. ALI, moja nesanica nastavila se i dalje. Obzirom da sam po prirodi vesela osoba i da me ljudi uvijek pamte po osmjehu, nisam se mogla pomiriti s time da sam postala žrtva kronične iscrpljenosti, umora i depresivnih raspoloženja. I onda sam saznala za Program za spavanje, pročitala o načinima terapije koje se ovdje pružaju i odlučila sam probati i to. Držim se u životu one parole... čovjek ne zna dok ne proba... Nakon samo 3 tretmana osjetila sam znatno poboljšanje. Odlučila sam nastaviti s tretmanima. Ti tretmani uključivali su energetske vježbe na otvorenom i relaksacijske vježbe u Centru. Uz te vježbe dobila sam CD za relaksaciju i dobro spavanje. Na relaksacijskim vježbama saznala sam kako ja sama mogu promijeniti svoj životni stav te kako energetski ojačati. U kom smislu se moj život promijenio? U toku dana, kad god stignem, nađem svoj mirni kutak i odslušam CD za spavanje, a obavezno navečer prije spavanja. Na spavanje, umjesto u jedan ili dva sata, idem najkasnije do pola jedanaest. Ja zaspim često puta, a da i ne uspijem odslušati CD do kraja. Očito sam osoba kojoj i ne treba puno spavanja (moja sreća) pa se budim sada već oko sedam i trideset. Nekad se u jutro nisam imala volje ni dignuti iz kreveta, jer sam bila previše umorna i sicrpljena od nespavanja i mučne noći. Sada se probudim i odmah se dižem, odlazim van u prirodu ili na balkon i odradim 30 minuta svoju energetsku vježbu. Nakon toga odslušam CD za relaksaciju i nakon toga mi još ostane puno vremena od dana. Naučila sam kako disanjem otpustiti negativnu energiju iz tijela i duše i naučila sam kako se "napuniti" pozitivnom energijom. Puno sam sretnija i ne zaboravljam da osmjehom i pravilnim disanjem mogu zadržati dobru energiju i otjerati onu staru i lošu. Što je najvažnije, pokušavam i mojim najbližima prenijeti svoja iskustva. Neizmjerno sam zahvalna za stečena znanja o novom načinu života i želja mi je da učim i odem još dalje.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Mila Tuković (73 godine)

Nakon 17 dana tretmana i vježbi osjećam se odlično, bolje hodam i nemam više bolova u kralježnici. No, najveći moj rezultat je smanjenje šećera. Posljednje četri godine imam povišeni šećer, preko 10. I uz inzulin šećer je dalje rastao. Liječnik mi je savjetovao povećanje inzulina. Svakodnevno mjerim razinu šećera u krvi i već nakon 7 dana tretmana razina šećera je u granicama normale. Tijekom jutra razina šećera je 4,6, a navečer 6,9. Sretna sam i mislim nastaviti s tretmanima.

__________________________________________________________________________________________________________________________