O nama

L.I.F.E. edukacija je neprofitna nevladina organizacija čije se aktivnosti poslijednjih petnaestak godina temelje na provođenju edukacijskih programa namijenjenih široj javnosti, posebno djeci s poteškoćama u razvoju. Održavanjem seminara, predavanja, radionica, igraonica i praktičnih vježbi unapređujemo kvalitetu emocionalnog i fizičkog zdravlja .

Prije svega prezentira moderan stil života koji koristi prirodu, kako bi dobili prirodna rješenja koja nam omogućuju da dosegnemo vlastite potencijale, treniramo vlastiti život, mijenjamo svoja ponašanja, rastemo i otvaramo svoju viziju i um da dobijemo prirodnu ravnotežu i podignemo svoj duh, jer čovjek ima sposobnost da kreira vlastitu budućnost koja uključuje zdravlje, sreću, dugovječnost.

 

 

 Voditelj LIFERELAX PROGRAMA Biserka Puclin.

Novo poglavlje u životu uvijek počinje rješavanjem životnih problema. Svaki problem dan nam je da bi krenuli dalje.
Tako je bilo i sa mnom. Moji zdravstveni problemi počeli su u 21. godini života i trajali 20 godina. Počelo je strahovima, panikama, zatim s depresijom i nesanicom da bi se proširilo na bubrege, štitnjaču, srce i grudi. Najboljih 20 godina života provela sam u strahu od smrti. Cijelo to vrijeme bila sam ovisna o tabletama i liječnicima, ali moje zdravstveno stanje bilo je sve lošije. Nakon 20 godina patnji odlučila sam potražiti neke druge načine, ma kako oni bili čudni i novi za nas.

Po zanimanju sam ekonomist i u to vrijeme radila sam kao direktor računovodstvene službe u tvornici Vetropack Straža u Humu na Sutli. Dodatni stres i pritisci posla, te moje spoznaje o važnosti zdravlja i vrijednosti života doveli su me do odluke da napustim posao. Tu počinje novo poglavlje u mojem životu.

Susrela sam osobu, trenera, majstora koja mi je u 3 mjeseca riješila 90% mojih 20-godišnjih problema. Tada sam spoznala da je zdravlje znanje i da je sam život jedno veliko znanje koje nas nitko ne uči. Istražujući i učeći od rijetko dostupnih učitelja, trenera i majstora proputovala sam Kinu, Nepal, Tibet, Novi Zeland, Australiju, Ameriku, Švicarsku, Englesku i Njemačku.

Nakon što sam uspješno riješila svoje zdravlje, stečeno znanje primjenila sam i na stotine klijenata koji su imali razne zdravstvene probleme i uspješno ih riješili. Kroz svoj rad, rješavajući probleme klijenata, razvila sam moderan sistem edukacije o tome kako pomoći ljudima da preveniraju bolesti i dosegnu kvalitetan život, uključujući zdravlje, sreću mir i dugovječnost.

Kontakt

  • LIFE CENTAR
  • Kraljevićeva 3, 10000 ZAGREB
  • Telefon: 091 44 14 111 
  • E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.