EDUKACIJA JE PREVENCIJA

Seminar "EDUKACIJA JE PREVENCIJA"

Zdravlje je znanje. Dovoljno je poznavati kako naše tijelo funkcionira i tada po svome raspoloženju, emocijama ili bolovima možemo dijagnosticirati što je korijen našeg problema i kako ga riješiti. Ne trebamo druge pitati što je nama, znamo sami.  

Znanje je prevencija. Prevenirati je najbezbolniji i najjeftiniji način. Kada u našem autu zasvijetli lampica, odmah ga odvezemo u servis jer ne želimo da nas ostavi na cesti. Mi brinemo o njemu. Isto je i s nama, samo što mi zanemarujemo lampice u našem tijelu... Naše tijelo nas upozorava, ali mi ne reagiramo na ta upozorenja. 

Naše je tijelo savršen stroj. Svi su organi međusobno povezani i utječu jedan na drugog. Po našem tijelu cirkulira energija koja pokreće sve naše organe. Kad nemamo dovoljno energije, kada je blokirana ili je u neravnoteži mi imamo problem i zovemo ga imenom neke bolesti. U suštini, sve bolesti su problem energije u našem tijelu. Kada izbalansiramo energiju u svim organima, problemi nestaju.

 

Koje rezultate želimo postići:

 

           DIJAGNOZA SVOG ENERGETSKOG PROBLEMA

      1.   Kako tijelo funkcionira, povezanost organa i kako utječu jedan na drugog

      2.   Povezanost emocija s pojedinim organima (znanje tradicionalne kineske medicine)

      3.   Povezanost izgleda lica i boje kože (face reading) sa unutarnjim organima

 

           TEHNIKE BALANSIRANJA ENERGIJE

      1.   Od kuda sve primamo energiju

      2.   Utjecaj misli na naše zdravlje

      3.   Važnost svijesti i svjesnosti

 

           VJEŽBE ZA BALANSIRANJE ENERGIJE

      1.   Relaksacija

      2.   Vježbe u pokretu 

      3.   Mentalne vježbe

 

                                                                                                 

ISKUSTVO POLAZNIKA 

Darko Š. (otac 18-godišnjeg Antuna)

Nakon što smo s našim sinom 15 godina posjećivali psihijatre, krajem 2012. godine završili smo kod pulmologa s dijagnozom raka pluća. Antun je jedva ostao živ i njegov život postao je patnja za njega i nas. Slučajno smo saznali za program EDUKACIJE JE PREVENCIJA i moram priznati da sam u početku imao velike sumnje. No moj sin je nakon prvog tretmana rekao: tata, to je to! Spavao je cijelu noć bez tableta, što već godinama nije. Prve rezultate primijetili smo vrlo brzo i na njegovom licu. Nestale su bubuljice, lice se pročistilo. Nakon 7 dana posjetili smo psihijatricu koja je i sama bila iznenađena promjenama. Antun se proljepšao i umirio. Rezultati nalaza pluća nakon 14 dana tretmana bili su za nas izneneđujuće dobri. Kašalj je potpuno nestao.

Najveće rezultate vidimo kod promjene njegovog ponašanja. Za razliku od svih psihijatara koje je posjećivao godinama i koji nikada nisu s njim uspjeli uspostaviti tako dobar odnos da on sam želi dolaziti. Naš sin požuruje nas da ne želi zakasniti na tretman. Rekao bih da se ovdje radi o reprogramiranju njegovih loših navika i stavova i utiskivanju dobrih poruka ispravnog načina razmišljanja.

Radi se o razvoju Antuna kao cjelovite osobe.

Promjene vidim i na sebi i svojoj supruzi. Mirniji smo i sretniji. Naš se odnos promijenio.