U Zagrebu održan program edukacije o prevenciji raka dojke

 ŠTO SU REKLI O PROGRAMU

 

 Marija M. 70 godina

Ovo znanje i mogućnosti dali su mi poleta i motivacije za dug i zdrav život. Bila sam suočena s tom opakom bolesti, obijedila je i veselim se svakom danu života. Ovakvim tretmanima trebale bi prisustvovati mlade žene, da nikada ne trebaju proći kroz to što sam ja i mnoge žene prolazile. Neko to zovu alternativa, ali ja mislim da je to prirodno znanje kako biti zdrav.

 

Zdenko F. 91 godina

Imao sam probleme s vrtoglavicama i kad sam dobio letak, pomislio sam da ako pomaže kod raka, mora i za moje probleme. Nakon 17 dana moje su vrtoglavice nestale, osjećam radost života, imam više snage i brži sam.

 

Udruge Life edukacija održala je u Garešnici edukativno predavanje o prevenciji raka dojke, za članove pčelarske udruge 'CVIJET" i Udruge nezavisne civilne akcije "UNCA".

ŠTO SU REKLI O PROGRAMU

 

Martina N.  30 godina

Život je u svojoj biti jednostavan, no nama se u današnje vrijeme čini kompliciran. To je zbog toga što su nam medijski pritisci i sva ta tehnološka čuda i medicine promijenile urođeni obrazac razmišljanja tako da nas velika većina živi misleći da sve mora biti tako kako je i neznamo kako ni kuda dalje. Iako nam se često čini da bi trebali nešto poduzeti za svoje zdravlje i općenito za depresivno ponašanje šta ćemo nego u ljekarnu po vitaminske dodatke, antidepresive i eventualno priručnik za samoopomoć.

Ovo predavanje promijenilo je moje dosadašnje ponašanje što se tiče mog negativnog razmišljanja i općenitog stava prema hrani i prehrani.
Na predavanju nećete moći kupiti nikakve čudotvorne tablete koje će poboljšati Vaše zdravlje niti će Vam prodavati knjige za samopomoć no dobit ćete nešto još puno bolje - dobit ćete INFORMACIJE i to ne bilo kakve nego KORISNE I ISPRAVNE INFORMACIJE o tome kako uvođenjem malih promjena u svakodnevne životne navike i rutine postepeno možete postati pozitivnija i zdravija osoba. Na predavanju ćete dobiti informacije, a isključivo o svakoj osobi ovisi kako će te informacije iskoristiti i  dali će ih okrenuti u svoju korist.
Ja osobno sam nakon predavanja surfala netom i tražila pojmove koje sam čula na predavanju i malo po malo jedan pojam me vodio do drugog i nakon nekoliko tjedana uvođenja malih promjena kao što su šalica do dvije pravog biljnog čaja dnevno, odlazaka u krevet prije 23 sata, barem jedan obrok voća dnevno smiksanog u blenderu, himalajska sol umjesto obične (sve su to male stvari za koje Vam nije potrebno puno novca)  primjetit ćete razliku - barem ja jesam.
Predavanje će Vas npr. naučiti i da uz osnove pravilnog disanja i opuštanja možete uvelike poboljšati raspoloženje a da nemorate postati majstor joge, da možete napraviti puno za bolju probavu već uvođenjem biljnih čajeva i više povrća u svoju prehranu a da ne morate postati "zadrti" vegetarijanac ili makrobiotičar da bi ste vidjeli poboljšanje.
Moto predavanje je : "Sretan čovjek - nikad bolestan čovjek" i nakon informacija koje dobijete na predavanju to će Vam postati puno razumljivije, a o Vašem načinu korištenja informacija koje dobijete na predavanju ovisi da li ćete i Vi postati sretniji čovjek.
Nekoliko mjeseci nakon predavanja ja malim ali sigurnim koracima napredujem prema tom cilju :)....

Napomena: Toplo preporučam da odvojite sat do dva vremena da biste dobili informacije no ako očekujete instant rješenje postojećih problema onda ovo predavanje i nije baš za Vas.

 

PROGRAM EDUKACIJE O PREVENCIJI RAKA DOJKE ODRŽAN U VIŠKOVU

_________________________________________________________________________________________________________________________

ŠTO SU REKLI O PROGRAMU

 

Annamaria P.  51 godina

Hvala u moje ime i mojih 25 prijatelja, poznanica i kolegica. Jedna od nas snimala je Vaše predavanje i nas desetak susrelo se već slijedeći dan da čujemo još jednom. Moje iskustvo nakon Vašeg predavanja bilo je da sam tu noć zaspala sretna i moj san je bio dubok. Probudila sam se nakon dugo vremena naspavana.
Odlučila sam da od sada više vremena posvetim sebi i da više radim na zdravlju i za zdravlje. Zapamtila sam rečenicu da u što utrošiš vrijeme i energiju iz tog područja dobiješ rezultat. Ja sam do sada puno čitala ali nisam radila. Ovo me predavanje potaklo na odluku da počnem i raditi. Za neke stvari uopće ne treba novaca, za neke vrlo malo, a za neke ću prerasporediti potrošnju novaca. Svakako ću obogatiti svoju prehranu sa više svježeg, zelenog, zatim uvesti klistiranje i relaksacije. Prema našem dogovoru vidimo se tijekom lipnja ovdje u Viškovu.


 

PROGRAM EDUKACIJE O PREVENCIJI RAKA DOJKE ODRŽAN U RIJECI

________________________________________________________________________________________________________________________________

 ŠTO SU REKLI O PROGRAMU

 

Gordana M. 26 godina

Prije svega bih vam se htjela zahvaliti na predivnom predavanju i potpuno novoj percepciji o načinu života. Najviše mi se sviđalo iskustvo relaksacije. Nakon relaksacije osjećala sam se ispranom iznutra, mirnom i sretnom. Shvatila sam da je to potrebno radi ravnoteže naših emocija. Povrće i voće preporučam svima, a za klistiranje sam istraživala i vidjela da su to već radili i stari Egipćani.Tih dana bilo mi je puno lakše biti pozitivnom i sretnom.Tople preporuke svima.

P.S.
Svakako bi željela nastaviti slušati Vaša predavanja kada ih ponovno budete organizirali.